Εμπρηστικοί μηχανισμοί στην Αθήνα από την «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση»
Τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί εξερράγησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Κυψέλη, μπροστά από γραφεία ΤΟ της ΝΔ στου Ζωγράφου και σε όχημα στη Ν.Ιωνία. Την ευθύνη ανέλάβε η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση».
Τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί εξερράγησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Κυψέλη, μπροστά από γραφεία ΤΟ της ΝΔ στου Ζωγράφου και σε όχημα στη Ν.Ιωνία. Την ευθύνη ανέλάβε η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση».
Ο πρώτος μηχανισμός εξερράγη στις 3 τα ξημερωμάτα έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τραπεζας στην οδό Κερκύρας 65. Ο δεύτερος στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ζωγράφου, στη διασταύρωση των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Παπαναστασίου.
Και στις δύο περιπτώσεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Λίγο αργότερα εξερράγη και τρίτος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος είχε τοποθετηθεί κάτω από δημοτικό όχημα στην οδό Αγίου Γεωργίου, στη Νέα Ιωνία. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε.
Αγνωστος τηλεφώνησε τον ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ και ανέλαβε την ευθύνη για λογαριασμό της οργάνωσης «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων