Ο Σορεντίνο κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, αμφίβολος ο Ίβιτς
Με τον Στέφανο Σορεντίνο στην εστία της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Παραμένει όμως αμφίβολη η συμμετοχή του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί δικέφαλο.
Με τον Στέφανο Σορεντίνο στην εστία της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
Ο Ιταλός τερματοφύλακας επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.
Παραμένει όμως αμφίβολη η συμμετοχή του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί δικέφαλο και ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει την προπόνηση της Παρασκευής για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Σέρβο μέσο.
Αντίθετα, σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μίλτο Σαπάνη, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στους κοιλιακούς, πριν από τον αγώνα με τον Εθνικό, τον αναγκάζουν να μείνει εκτός αποστολής.
Ο Κουτρουμάνος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας και την Παρασκευή θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Κομβολίδης συνεχίζει ειδικό μετεγχειρητικό πρόγραμμα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών