Με τον πρώην τεχνικό της Χαρτς και έναν αστέρα του ράγκμπι θα πορευτεί η Σαουθάμπτον
Ο πρώην τεχνικός της Χαρτς, Τζορτζ Μπέρλι αναμένεται να αναλάβει πρώτος προπονητής στην Σαουθάμπτον, με τον πρώην αστέρα του ράγκμπι, Κλάιβ Γούντγουορντ να αναλαβάνει ως ποδοσφαιρικός διευθυντής.
Ο πρώην τεχνικός της Χαρτς, Τζορτζ Μπέρλι αναμένεται να αναλάβει πρώτος προπονητής στην Σαουθάμπτον, με τον πρώην Αγγλο αστέρα του ράγκμπι, Κλάιβ Γούντγουορντ να αναλαβάνει ως ποδοσφαιρικός διευθυντής.
«Με την προσθήκη των Τζορτζ και Κάιβ αποκτούμε αδιαμφισβήτητη ποιότητα στο μάνατζμεντ της ομάδας.
» Είναι δύο παίκτες που μοιράζονται το ίδιο όραμα και μας δίνουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία έτσι ώστε να επιστρέψουμε στην πρέμιερ λιγκ» υποστήριξε ο πρόεδρος του συλλόγου Ρούπερτ Λόου.
Ο Μπέρλι διαδέχεται τον Χάρι Ρέντκναπ, που επέστρεψε στην Πόρτσμουθ στην αρχή του Δεκεμβρίου
Ο Λανουά τον βαθμολόγησε στο Conferece League, ενώ ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι έχει κόντρα με τον Σότσα μετά από ματς Champions League! Ο Σότσα σφύριξε πολλά ντέρμπι στην Ιταλία