Η UEFA απέρριψε την έφεση του Σαβιέρ για την ποινή του λόγω ντόπινγκ
Η UEFA απέρριψε την έφεση του Αμπελ Σαβιέρ κατά της ποινής αποκλεισμού 18 μηνών που τού είχε επιβληθεί για ντόπινγκ. Φαίνεται πως η καριέρα του Πορτογάλου αμυντικού ολοκληρώνεται άδοξα, αφού θα έχει δικαίωμα να επιστρέψει στα γήπεδα όταν θα είναι 35 ετών.
Η UEFA απέρριψε την έφεση του Αμπελ Σαβιέρ κατά της ποινής αποκλεισμού 18 μηνών που τού είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Έτσι, φαίνεται πως η καριέρα του Πορτογάλου αμυντικού ολοκληρώνεται άδοξα, καθώς πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 33 χρόνια του και θα έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στην ενεργό δράση την περίοδο 2007-2008, δηλαδή στα 35 του.
Ο Σαβιέρ είχε βρεθεί «ντοπέ» στις 29 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα της Μίντλεσμπρο με την Ξάνθη για το κύπελλο UEFA.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.