Δεκάδες χιλιάδες Βραζιλιάνοι αποθέωσαν τους παίκτες της Σάο Πάολο
Υποδοχή ηρώων επιφύλασσαν στη Σάο Πάολο. Οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Από το αεροδρόμιο έως το κέντρο της πόλης δεκάδες χιλιάδες συνόδευσαν τους παίκτες και τον προπονητή της πρωταθλήτριας κόσμου.
Υποδοχή ηρώων επιφύλασσαν στη Σάο Πάολο. Οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Από το αεροδρόμιο έως το κέντρο της πόλης δεκάδες χιλιάδες οπαδοί συνόδευσαν τους παίκτες και τον προπονητή της πρωταθλήτριας κόσμου.
Παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι διάρκειας 22 ωρών από το Τόκιο στη Βραζιλία, οι παίκτες είχαν την υπομονή να διανύσουν την απόσταση μέχρι το στάδιο Μορούμπι, που κράτησε πάνω από δέκα ώρες!
Η ομάδα, στο δρόμο προς το γήπεδο, έκανε μία στάση στο Δημαρχείο, όπου οι παίκτες έγιναν δεκτοί από τον πρώτο πολίτη, Χοσέ Σέρα. Η νίκη της Σάο Πάολο επί της Λίβερπουλ με 1-0 στον τελικό της διοργάνωσης.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών