Απουσία του Φερνάντο Σάντος έγινε η προπόνηση της Τρίτης στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής έλλειπε για προσωπικούς λόγους και έτσι δεν είδε τον Σίμο Κρασσά να παθαίνει λουμπάγκο. Συναντήσεις «κιτρινόμαυρων» με τον πρόεδρος της «Ένωσης», Ντέμη Νικολαΐδη.
Η αποχώρηση του Σίμου Κρασσά, ο οποίος υπέστη «λουμπάγκο» βαριάς μορφής, ήταν η είδηση από την προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, θα υποβληθεί στις σχετικές εξετάσεις και η σοβαρότητα της κατάστασης του αναμένεται να επανεκτιμηθεί την Τετάρτη από το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης».
Παράλληλα, ο Χρήστος Κόντης άρχισε τρέξιμο, ενώ ο Δημήτρης Κουτρουμάνος ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
Η προπόνηση της Τρίτης έγινε απουσία του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του -αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα- και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το αργότερο την Πέμπτη.
Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναμένεται να συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ντέμη Νικολαΐδη, μετά από σχετική επιθυμία του.
Αν και επισήμως -όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις- δεν έχει διαρρεύσει το αντικείμενο της συζήτησης, θεωρείται βέβαιο ότι ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης θα επιδιώξει να «συνετίσει» τους παίκτες -με αφορμή το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το 1-0 στο Ηράκλειο και την βεβαιότητα για συμμετοχή στο Champions League- και να τους «προσγειώσει», προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί στην αρχή της περιόδου.
Η Euroleague απέσυρε από τα κοινωνικά δίκτυα την ανάρτηση που είχε κάνει με τη φάση του Ναν και του Μπαντιό, την οποία μάλιστα σχολίασε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.