Κλήση του Ιάκωβου Γιοσάκη σε απολογία για το παραδικαστικό κύκλωμα
Κλήση σε απολογία για το παραδικαστικό κύκλωμα, έλαβε από τους εφέτες ανακριτές που ερευνούν την υπόθεση ο προφυλακισμένος αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δωροδοκία, σύσταση συμμορίας και απάτη.
Κλήση σε απολογία για το παραδικαστικό κύκλωμα έλαβε από τους εφέτες ανακριτές της υπόθεσης ο προφυλακισμένος αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης.
Ο Ιάκωβος Γιοσάκης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, δωροδοκίας, ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος, σύστασης και συμμορίας απάτης κατ εξακολούθηση σε Ελλάδα και εξωτερικό και απόπειρα απάτης.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων