Ατομικές καλές στιγμές είδε ο Μαλεζάνι-«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα» διόρθωσε
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πέρασε εφιαλτικές στιγμές στο «Βέρζεστάντιον», ο Μαλεζάνι εκτίμησε ότι ορισμένοι παίκτες του έπιασαν καλή απόδοση. Δεν παρέλεψε να διορθώσει τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, λέγοντας πλέον ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πέρασε εφιαλτικές στιγμές στο «Βέρζερστάντιον», ο Αλμπέρτο Mαλεζάνι είδε όμως θετικά στοιχεία στο παιχνίδι.
Και αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός εκτίμησε ότι ορισμένοι παίκτες του έπιασαν καλή απόδοση. Δεν παρέλειψε να διορθώσει τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, λέγοντας πλέον ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.
Ειδικότερα δήλωσε:
«Η αλήθεια είναι ότι τρώμε εύκολα γκολ. Πέντε προσωπικά λάθη, πέντε γκολ. Πρέπει να δούμε γιατί. Είδα κάποιους παίκτες που ατομικά πήγαν καλά.
» Όπως οι Μπίσκαν, Μόρις, Τσιώλης, Βύντρα. Είχαν καλές προσωπικές αποδόσεις. Δυστυχώς η απόδοσή μας εκτός έδρας ήταν χείριστη. Ας ελπίζουμε ότι στο πρωτάθλημα θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.
» Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και οι οπαδοί της πρέπει να είναι δίπλα της. Λυπάμαι για όλους, οπαδούς, παίκτες και διοίκηση».
ΤΣΙΩΛΗΣ
Να αφήσουμε τα λόγια να κάνουμε πράξεις. Πολύ κακή απόδοση. Είμαστε αρκετά νωχελικοί να γίνουμε πιο «κακοί». Είναι άσχημο να δίνεις υποσχέσεις και να μην τις τηρείς αλλά πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε. Ίσως μας λείπει το πάθος. Η ομάδα σε πάρα πολύ κατάσταση και δεν μπορεί να φταίει μόνο σε ένα πράγμα.
ΓΚΟΝΣAΛΕΣ Δεν είχαμε καλή στιγμή αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Τρώμε εύκολα γκολ, η αντίπαλος μας κάνει μια ευκαιρία και σκοράρει. Είναι μάλλον θέμα αυτοσυγκέντρωσης.
Ντρέπομαι. Δεν μα αρέσει να χάνμω. Μπορούμε και θα το αλλάξουμε. είμαστε δεμένη ομάδα, είμαστε κοντά στον προπονητή. Όταν πέφτει βροχή, κάποια στιγμή θα σταματήσει.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.