Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας επιφυλάσσει το πρόγραμμα της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ ξεχωρίζει και το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. To πρόγραμμα...
Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας επιφυλάσσει το πρόγραμμα της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ ξεχωρίζει και το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αγωνιστική με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, που ίσως προκαλέσει ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα παίξει στο Περιστέρι κόντρα στον αξιόμαχο Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι, όπως και η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο Αιγάλεω κόντρα στην τοπική ομάδα.
Και οι δύο ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά Ατρόμητος και Αιγάλεω έχουν δυνατότητες να προκαλέσουν ζημιά και οι αναμετρήσεις αυτές αναμένονται μ εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σημαντικό είναι και το ματς στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Δυνατό ματς θα γίνει και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται την έκπληξη της φετινής σεζόν, Ξάνθη.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ένα πολύ δύσκολο Game 2 απέναντι στη Μονακό - Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τους τραυματίες.