Στην Αρτμέντια ξέσπασε ο Αντριάνο, προβάδισμα πρόκρισης στους Ρέιντζερς
Με χατ-τρικ του Αντριάνο η Ιντερ, που συνέτριψε 4-0 την Αρτμέντια και πήρε στα χέρια της το εισιτήριο στους «16». Η δεύτερη θέση του 8ου ομίλου παραμένει ανοιχτή, με τους Ρέιντζερς να έχους προβάδισμα, μετά το 1-1 με την Πόρτο στο «Ντραγκάο».
Με χατ-τρικ του Αντριάνο η Ιντερ, που συνέτριψε 4-0 την Αρτμέντια στο – και πάλι άδειο – «Μεάτσα» και πήρε στα χέρια της το εισιτήριο στους «16».
Η δεύτερη θέση του 8ου ομίλου παραμένει ανοιχτή, με τη Ρέιντζερς να έχει προβάδισμα, καθώς απέσπασε 1-1 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» και είναι μόνη δεύτερη με έξι βαθμούς.
ΙΝΤΕΡ – ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ 4-0
Ο Φίγκο άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 28 και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Αντριάνο, που ξέσπασε με τρία γκολ (41, 59, 74) για την «ξηρασία» των τελευταίων εβδομάδων.
Οι Πορτογάλοι ήταν σαφώς ανώτεροι, προηγήθηκαν στο 60 με τον Λισάντρο Λόπεζ, αλλά στο 82 ο 19χρονος ΜακΚόρμακ που είχε μπει ως αλλαγή χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους Σκωτσέζους.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο σκόρερ αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε παιχνίδι Champions League.
Ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν από τους κορυφαίους των Ρέιντζερς, που την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Ιντερ και με νίκη περνάει στους «16», κάτι που μπορεί να γίνει και με ισοπαλία, αρκεί να μην υπάρξει νικητής στη μονομαχία της Αρτμέντια με την Πόρτο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ένα πολύ δύσκολο Game 2 απέναντι στη Μονακό - Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τους τραυματίες.