Συμβολή για επίλυση των προβλημάτων στα ΜΜΕ υποσχέθηκε ο Π.Παναγιωτόπουλος
Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Διασωματειακής Επιτροπής των Εργαζομένων στα ΜΜΕ, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου, στη λύση των οποίων ο Π.Παναγιωτόπουλος υποσχέθηκε να συμβάλλει.
Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Διασωματειακής Επιτροπής των Εργαζομένων στα ΜΜΕ, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου, στη λύση των οποίων ο Π.Παναγιωτόπουλος υποσχέθηκε να συμβάλλει.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε στους εκπροσώπους της Διασωματειακής Επιτροπής ότι βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων στα ΜΜΕ και δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.
«Με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αρμοδιότητας του υπουργείου μας αλλά και άλλων υπουργείων, και τις συνεχείς προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων του χώρου, γίνονται σημαντικά βήματα για την κατοχύρωση και περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Παρά τα σημαντικά βήματα προόδου, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων του κλάδου» τόνισε ο υπουργός Απασχόλησης.
Από τη Διασωματειακή Επιτροπή παρέστησαν στη συνάντηση ο πρόεδρός της και Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) Πάνος Σόμπολος, ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) Μάρκος Γκανάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης (ΕΠΗΕΘ) Γιώργος Τζάγιας, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού – Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) Γιάννης Πλαχούρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ) Στέλιος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) Δημήτρης Καμαρινόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) Γιώργος Δεληκάρης και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λιθογράφων (ΠΕΛ) Αθανάσιος Μαστάκας.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων