Αποχαιρετισμός Μπασινά από τον Παναθηναϊκό – Λέγονται πολλά αναληθή, δηλώνει ο παίκτης
Μέσα σε 28 λέξεις η δεκαετής συνεργασία Μπασινά-Παναθηναϊκού πέρασε στο παρελθόν. «Αρκετά από αυτά που λέγονται διαστρεβλώνουν την αλήθεια, θίγουν και αδικούν και εμένα και τον Παναθηναϊκό», η δήλωση του 29χρονου διεθνούς. «Ευχαριστήριο» από την ΠΑΕ.
66
Μέσα σε 28 λέξεις η δεκαετής συνεργασία του Αγγελου Μπασινά πέρασε στο παρελθόν.
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Μπασινά. Ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Αγγελο Μπασινά για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε την Τετάρτη η διοίκηση των «πρασίνων».
Νωρίτερα, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για τη λύση της συνεργασίας τους, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει να χρήματα που αναλογούν για τους τρεις εναπομείναντες μήνες του τρέχοντος συμβολαίου του.
Όπερ σημαίνει ότι ο 29χρονος διεθνής είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό ή να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, προκειμένου να ενταχθεί σε κάποια ελληνική ομάδα.
Ο Μπασινάς γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και μέσω του προσωπικού δικτυακού τόπου του, με την παρακάτω λακωνική δήλωση:
«Στον κατάλληλο χρόνο θα συζητήσουμε για όσα προηγήθηκαν γιατί αρκετά από αυτά που λέγονται διαστρεβλώνουν την αλήθεια, θίγουν και αδικούν και εμένα και τον Παναθηναϊκό».
Ο Σέριτς κλήθηκε στην εθνική Κροατίας
Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Κράνιτσαρ, ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών, τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τους αγώνες με την Σουηδία (8 Οκτωβρίου στο Ζάγκρεμπ) και Ουγγαρία (12 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Μεταξύ αυτών είναι και ο Αντονι Σέριτς.
Σειρά συναντήσεων
Σειρά συναντήσεων την Τετάρτη είχαν οι «πράσινοι». Αρχικώς τα είπαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Αλμπέτο Μαλεζάνι, ενώ στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας: Γκούμα, Γκονσάλες, Μόρις.
Όλα αυτά στο πλαίσιο της ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442