Επαφές Καραμανλή με τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων εν όψει ΔΕΘ
Διαδοχικές επαφές με τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων θα έχει το επόμενο διήμερο ο πρωθυπουργός εν όψει ΔΕΘ. Ο κ. Καραμανλής θα τονίσει η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε διάλογο για βελτιώσεις στην οικονομική πολιτική, εντός ορισμένων ορίων.
30
Διαδοχικές επαφές με τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων θα έχει το επόμενο διήμερο ο πρωθυπουργός εν όψει της επίσκεψης στη ΔΕΘ. Ο κ. Καραμανλής θα τονίσει η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε διάλογο για βελτιώσεις στην οικονομική πολιτική, εντός ορισμένων ορίων.
Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τις ηγεσίες της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της ΓΣΕΒΕΕ, καθώς και με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
Την Παρασκευή θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, τον ΣΕΒ και τη ΓΣΕΕ.
Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Πέμπτης, δύο είναι οι βασικοί στόχοι του Κώστα Καραμανλή: να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις που υπάρχουν με την ηγεσία των κορυφαίων συνδικαλιστικών ενώσεων και να κωδικοποιηθούν τα αιτήματά, ώστε να ικανοποιηθούν ορισμένα από αυτά με τις εξαγγελίες του από το βήμα της ΔΕΘ.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση που έκανε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος: «Γίνεται διάλογος, οι φορείς έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις δικές τους θέσεις, να δώσουν τις δικές τους προτάσεις και τις δικές τους απόψεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442