Στην Μαρσέιγ και όχι στον Ολυμπιακό ο Ντραγκουτίνοβιτς
Ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του λιμανιού, όχι όμως στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος διεθνής αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης, που ήταν στις πρώτες επιλογές του Τροντ Σόλιντ για τον πρωταθλητή Ελλάδας, θα αγωνίζεται στη Μαρσέιγ.
Ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του λιμανιού, όχι όμως στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος διεθνής αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης, που ήταν στις πρώτες επιλογές του Τροντ Σόλιντ για τον πρωταθλητή Ελλάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ.
Ο 31χρονος άσος βρίσκεται σήμερα στο γαλλικό λιμάνι και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30