Απαγορεύθηκε ο απόπλους του ΕΓ/ΟΓ «Ταξιάρχης», έπειτα από τις μηχανικές βλάβες που παρουσιάστηκαν στο ταξίδι από Μυτιλήνη και Χίο για Πειραιά. Το δρομολόγιο θα γίνει από το «Αίολος Κεντέρης», ενώ οι επιβάτες του «Αίολος Κεντέρης» θα ταξιδέψουν με το «Θεόφιλος».
Απαγορεύθηκε ο απόπλους του ΕΓ/ΟΓ «Ταξιάρχης», έπειτα από τις μηχανικές βλάβες που παρουσιάστηκαν κατά το ταξίδι από Μυτιλήνη και Χίο για Πειραιά.
Το «Ταξιάρχης» είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μυτιλήνη για Πειραιά στις 18:00 τη Δευτέρα. Το δρομολόγιο αυτό θα γίνει από το ΕΓ/ΟΓ «Αίολος Κεντέρης», ενώ οι επιβάτες του δρομολογίου Πειραιάς – Μυτιλήνη που θα εκτελούσε το «Αίολος Κεντέρης» στις 17:30 θα επιβιβαστούν στο ΕΓ/ΟΓ «Θεόφιλος» σε καμπίνες και θα αναχωρήσουν στις 19:00 για Μυτιλήνη.
Για το δρομολόγιο Μυτιλήνη – Πειραιάς με το «Αίολος Κεντέρης» οι επιβάτες δεν θα υποχρεωθούν σε πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, ενώ για το δρομολόγιο Πειραιάς – Μυτιλήνη με το «Θεόφιλος» αντί του «Αίολος Κεντέρης» θα καταβληθεί στους επιβάτες η διαφορά που υπάρχει στην τιμή του εισιτηρίου στα δύο πλοία.
Εν τω μεταξύ, με τον υπουργό Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη συναντήθηκε τη Δευτέρα ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν θέματα που αφορούν την ακτοπλοΐα και ιδιαίτερα η απρόσκοπτη μετακίνηση των επιβατών ενόψει της μεγάλης κίνησης που αναμένεται τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).