Ανοδος σημειώθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν αυξημένο και οδήγησε το γενικό δείκτη πάνω από τα επίπεδα των 3.300 μονάδων.
53
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν αυξημένο και οδήγησε το γενικό δείκτη πάνω από τα επίπεδα των 3.300 μονάδων.
Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 3.304,83 μονάδες ενισχυμένος σε ποσοστό 0,81%.
Η αξία των συναλλαγών στο κλείσιμο της συνεδρίασης διαμορφώνονταν στα 158,8 εκατ.ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κατέγραψαν κέρδη με εξαίρεση της παράλληλης αγοράς, ο οποίος υποχώρησε οριακά κατά 0,02%.
Τη μεγαλύτερη άνοδο είχαν οι εξής δείκτες: των κατασκευών με 2,58%, των ασφαλειών με 2,30%, των μετάλλων με 2,24%, των τηλεπικοινωνιών με 2,01% και των τροφίμων ποτών με 1,86%.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,67%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε σε ποσοστό 1,67% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο κατά 0,97%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 172 σημείωσαν άνοδο, 79 υποχώρησαν και 74 παρέμειναν αμετάβλητες
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα