Ανοδος σημειώθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν αυξημένο και οδήγησε το γενικό δείκτη πάνω από τα επίπεδα των 3.300 μονάδων.
53
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν αυξημένο και οδήγησε το γενικό δείκτη πάνω από τα επίπεδα των 3.300 μονάδων.
Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 3.304,83 μονάδες ενισχυμένος σε ποσοστό 0,81%.
Η αξία των συναλλαγών στο κλείσιμο της συνεδρίασης διαμορφώνονταν στα 158,8 εκατ.ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κατέγραψαν κέρδη με εξαίρεση της παράλληλης αγοράς, ο οποίος υποχώρησε οριακά κατά 0,02%.
Τη μεγαλύτερη άνοδο είχαν οι εξής δείκτες: των κατασκευών με 2,58%, των ασφαλειών με 2,30%, των μετάλλων με 2,24%, των τηλεπικοινωνιών με 2,01% και των τροφίμων ποτών με 1,86%.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,67%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε σε ποσοστό 1,67% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο κατά 0,97%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 172 σημείωσαν άνοδο, 79 υποχώρησαν και 74 παρέμειναν αμετάβλητες
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ρωσία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε εκτροχιασμό τρένου
- Αυτή μπορεί να είναι η αιτία που η αρτηριακή πίεσή σας δεν πέφτει
- Η ΕΕ προειδοποιεί για «μακροχρόνιο» ενεργειακό σοκ – Εξετάζει σχέδιο για δελτίο στα καύσιμα
- Ηράκλειο: Νεκρός 65χρονος – Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Γιατί το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές και «καρφώνει» την κυβέρνηση για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ 2
- Youth Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για Youth Pass – Σε ποιες επιχειρήσεις χρησιμοποιείται
- Με την πλάτη στον τοίχο το Μαξίμου μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για ΟΠΕΚΕΠΕ – Στη Βουλή οι δύο δικογραφίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442