
Αύξηση 78% στα κέρδη των ΕΛΠΕ το α εξάμηνο λόγω του διεθνούς πετρελαϊκού ράλι
Στα 141,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη των Ελληνικών Πετρελαίων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2005, σημειώνοντας αύξηση κατά 78% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.
88
Στα 141,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη των Ελληνικών Πετρελαίων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2005, σημειώνοντας αύξηση κατά 78% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.
Τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη έφθασαν τα 211,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 29% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2004 και τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) σε 311,5 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 55%.
Οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 2,86 δισ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση κατά 29% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2004.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ομίλου, η εντυπωσιακή βελτίωση των αποτελεσμάτων οφείλεται κυρίως στα υψηλά περιθώρια διύλισης στη διεθνή αγορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα