Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο άνοιγμα της Τρίτης
Μικτή εικόνα παρουσιάζουν κατά το πρώτο ημίωρο των συναλλαγών οι χρηματιστηριακές αγορές στην Ευρώπη, εν αναμονή της κρίσιμης απόφασης της FED για τα επιτόκια. Mε κέρδη άνοιξαν οι αγορές στο Λονδίνο και τη Φρανκφούρτη, ενώ ελαφρά πτώση σημειώνει το Παρίσι.
Μικτή εικόνα παρουσιάζουν κατά το πρώτο ημίωρο των συναλλαγών οι χρηματιστηριακές αγορές στην Ευρώπη, εν αναμονή της κρίσιμης απόφασης της FED για τα επιτόκια.
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν κατά το άνοιγμα του χρηματιστηρίου στο Λονδίνο. Ο δείκτης Footsie-100 εμφανίστηκε αυξημένος κατά 1,8 μονάδες (0,02%) και διαμορφώθηκε στις 5.346,1 μονάδες.
Με ελαφρά πτώση άνοιξε το χρηματιστήριο στο Παρίσι. Ο δείκτης CAC 40 υποχώρησε 0,10% και διαμορφώθηκε στις 4.436,59 μονάδες.
Μισή ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης στη Φρανκφούρτη ο δείκτης Xetra DAX έστανε τις 4.844,03 μονάδες ενισχυμένος κατά 0,13%.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας