Ξενάκης και Νικολαΐδου στέφθηκαν «Βασιλιάς και Βασίλισσα της άμμου»
Μετά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, ο Μάνος Ξενάκης πήρε και το στέμμα του «Βασιλιά της Άμμου», καθώς πρώτευσε στο τουρνουά «King of the Beach», που έγινε στα Καμένα Βούρλα. «Βασίλισσα της Άμμου» στέφθηκε η Κατερίνα Νικολαΐδου για 2η φορά στην καριέρα της.
66
Μετά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, ο Μάνος Ξενάκης πήρε και το στέμμα του «Βασιλιά της Άμμου», καθώς ανεδείχθη πρώτος με συντελεστή πόντων στο τουρνουά «King of the Beach», που έγινε στα Καμένα Βούρλα.
«Βασίλισσα της Άμμου» στέφθηκε η Κατερίνα Νικολαΐδου για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Πήρε την πρωτιά ύστερα από τις τρεις νίκες που πέτυχε στην τελική φάση του τουρνουά «Queen of the Beach 2005».
Η Νικολαΐδου, που είχε στεφθεί «Βασίλισσα» και την τελευταία φορά που διεξήχθη αυτό το τουρνουά, το 2003 στην Παλαιά Φώκαια.
με το τουρνουά αυτό έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο Σιρκουί 2005.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442