Φωτιά στο μετρό του Παρισιού με 14 τραυματίες
Φωτιά ξέσπασε το Σάββατο σε δύο βαγόνια του παρισινού μετρό, έπειτα από βραχυκύκλωμα όπως ανακοινώθηκε επισήμως, με αποτέλεσμα 15 άτομα να τραυματιστούν ελαφρά, μετέδωσαν γαλλικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί.
27
Φωτιά ξέσπασε το Σάββατο σε δύο βαγόνια του παρισινού μετρό, έπειτα από βραχυκύκλωμα όπως ανακοινώθηκε επισήμως, με αποτέλεσμα 15 άτομα να τραυματιστούν ελαφρά, μετέδωσαν γαλλικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί.
Πηγή της πυροσβεστικής υπηρεσίας διευκρίνισε ότι οι ελαφρά τραυματίες «έχουν εισπνεύσει μεγάλες ποσότητες αναθυμιάσεων».
Στο δίκτυο του παρισινού μετρό ισχύουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφάλειας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πώς δρούσε η συμμορία που έκανε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους στην Κάτω Τιθορέα
- Μεταρρύθμιση με σύννεφα για τον νέο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Κυτταρική θεραπεία υπόσχεται μόνιμη αντιμετώπιση του HIV με μία μόνο δόση
- Πακιστάν: Δέκα νεκροί μετά από έκρηξη σε αγορά, σύμφωνα με την αστυνομία
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- O Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν φοβάται τίποτα – Η γενοκτονία στη Γάζα, τα σιωπηλά Όσκαρ και το δειλό Χόλιγουντ
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 – Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου και της βιώσιμης μετακίνησης με την ενέργεια της ΔΕΗ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442