28

Θετικές τάσεις κυριαρχούν και τη Δευτέρα στη Σοφοκλέους, δίνοντας έτσι συνέχεια στην άνοδο της περασμένης εβδομάδας κατά την οποία ο γενικός δείκτης τιμών κατέγραψε συνολικά κέρδη 4,27% και σκαρφάλωσε στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας τετραετίας.

Περίπου ένα τέταρτο πριν τις 12.00 μ.μ. ο γενικός δείκτης διαμορφώνονταν στις 3.263,55 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,35%. Η αξία των συναλλαγών ξεπερνούσε τα 27 εκατ. ευρώ.

Ο Υψηλή Κεφαλαιοποίηση παρουσίαζε κέρδη 0,30%, η Μεσαία Κεφαλαιοποίηση είχε άνοδο 0,34% και η Μικρή Κεφαλαιοποίηση βρίσκονταν στο +1,02%.

Ανοδο σημειώνει η συντριπτική πλειοψηφία των κλάδων, με τις Ασφάλειες και τα Είδη-Λύσεις Πληροφορικής να ξεχωρίζουν με ποσοστά 1,31% και 1,23% αντιστοίχως.

Μικρή πτώση εμφανίζει μόνο το Λιανικό Εμπόριο και η Πληροφορική. Από τις μετοχές που διακινούνται 152 είναι ανοδικές και 54 καθοδικές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ