
Παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου η υποβολή Ε9 για τους Έλληνες του εξωτερικού
Έως τις 30 Νοεμβρίου του 2005 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) για φυσικά πρόσωπα τα οποία κατοικούν στην αλλοδαπή, σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα στη Βουλή.
88
Έως τις 30 Νοεμβρίου του 2005 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) για φυσικά πρόσωπα τα οποία κατοικούν στην αλλοδαπή, σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα στη Βουλή.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έλληνες ομογενείς να ανταποκριθούν μέσα στην καθορισμένη προθεσμία (15 Ιουλίου 2005), για την υποβολή του Ε9, ο κ. Ρεγκούζας επεσήμανε ότι η ευνοϊκή αυτή αντιμετώπιση καταδεικνύει την ευαισθησία της πολιτείας για τους Έλληνες του εξωτερικού, προκειμένου να διευκολυνθούν στην εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Σημειώνεται ότι τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία κατοικούν στο εξωτερικό, αν και δεν αποκτούν εισόδημα στην Ελλάδα, πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση Ε9 μαζί με δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το έτος 2005.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η Amazon θέλει να αγοράσει δορυφορική εταιρεία για να ανταγωνιστεί το Starlink
- Γιάννης Αποστολάκης: Τι περίεργο πράμα που ήταν αυτός ο άνθρωπος
- Ακρίβεια: Κατά 50 ευρώ ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι – «Φωτιά» και τα οπωροκηπευτικά
- Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»
- Ζωγράφου: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφή του
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
