Πτωτικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο άνοιγμα της Δευτέρας
Με πτώση άνοιξαν τη Δευτέρα τα Χρηματιστήρια στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Φρανκφούρτη. Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Νικκέι σημείωσε απώλειες 122,75 μονάδων (-1,06%) και έκλεισε στις 11.414,28 μονάδες.
31
Με πτώση άνοιξαν τη Δευτέρα τα Χρηματιστήρια στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Φρανκφούρτη. Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Νικκέι σημείωσε απώλειες 122,75 μονάδων (-1,06%) και έκλεισε στις 11.414,28 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE υποχώρησε κατά 21,5 μονάδες (-0,42%) και διαμορφώθηκε στις 5.057,5 μονάδες. Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 σημείωσε πτώση κατά 0,56% και διαμορφώθηκε στις 4.176,05 μονάδες.
Τέλος, στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX σημείωσε πτώση κατά 0,42% και διαμορφώθηκε με τις πρώτες συναλλαγές στις 4.547,27 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκατούζο: «Τιμή που οδήγησα την Εθνική, φεύγω με πόνο στην καρδιά»
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή τα διαβιβασιστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις νέες δικογραφίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442