
Παραμένει ο Σεγκιρί στον Ηρακλή, προς την έξοδο ο Μπακιρτσίογλου
Θετικά απάντησε στην πρόταση του Ηρακλή ο Μπαρκ Σεγκιρί και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο και διάρκειας 2+1 χρόνων συμβόλαιο του. Ο «Γηραιός» δεν επιθυμεί παραμονή του Μπακιρτσίογλου.
66
Θετικά απάντησε στην πρόταση του Ηρακλή ο Μπαρκ Σεγκιρί και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο και διάρκειας 2+1 χρόνων συμβόλαιο του με τον «Γηραιό».
Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν την τοποθέτηση στην αντίστοιχη προσέγγιση που του έγινε και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ενώ παύουν να ενδιαφέρονται για συνέχιση της συνεργασίας με τον Κένεντι Μπακιρτσίογλου.
Αιτία, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, αποτελεί το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι τώρα στην πρόταση που του κατέθεσαν, αλλά και το ότι ο εκπρόσωπός του τους μίλησε απρεπώς όταν τους ζήτησε την καταβολή για τον παίκτη του 20.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε πριμ της φετινής χρονιάς βάση εσωτερικού κανονισμού, για να μπει σε διαδικασία συζήτησης μαζί τους.
Χρήματα που οι διοικούντες τον Ηρακλή είπαν ότι οφείλονται και σε άλλους παίκτες και ότι έχουν το δικαίωμα να καταβάλλουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Τοποθέτηση που δεν δέχτηκε ο εκπρόσωπος του Μπακιτσίογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Το Ισραήλ βομβαρδίζει τζαμί στο κέντρο της Γάζας – Νέες επιχειρήσεις στη Δυτική Όχθη [βίντεο]
- Η αληθινή ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο Γιάννης ο Φονιάς» που έγραψαν ο Γκάτσος και ο Χατζιδάκις το 1976
- Gen Z: Τα 8 πράγματα που δεν αντέχει από την γενιά Χ και τους baby boomers – Απλά καθημερινά μέχρι πεποιθήσεις
- Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ νέα μεγάλη επίθεση κατά του Ιράν – «Δεν έχουμε άλλη επιλογή», του είπε
- ΕΠΟ: Η μέρα της αλήθειας για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι




