Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συμβόλαιο 2+1 υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Σαπάνης-Στην «Ένωση» και ο Πλιάτσικας

Συμβόλαιο 2+1 υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Σαπάνης-Στην «Ένωση» και ο Πλιάτσικας

Ο Μίλτος Σαπάνης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία περίοδο. Παράλληλα, η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Βασίλη Πλιάτσικα και την αποχώρηση του Μιλέν Πέτκοφ.

66

Ηταν μία από τις «δεδομένες» μεταγραφές για την ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου και απέμενε η ανακοίνωση για την τυπική ολοκλήρωση της.

Ο λόγος για την απόκτηση του Μίλτου Σαπάνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση για τα επόμενα δύο χρόνια, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μίλτο Σαπάνη για συνεργασία 2+1 χρόνων».

Ο 29χρονος Σαπάνης άρχισε την καριέρα του το 1994 στη Νάουσα, με τα χρώματα της οποίας έπαιξε σε 81 αγώνες (σ.σ. μέχρι το 1997) πετυχαίνοντας τρία γκολ. Την περίοδο 1997-98 πήγε στον Πανηλειακό.

Έμεινε στην ομάδα του Πύργου μέχρι το τέλος του 2001 αγωνιζόμενος σε 74 συναντήσεις, ενώ πέτυχε 14 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Παναθηναϊκός με την φανέλα του οποίου έπαιξε σε 42 αγώνες πετυχαίνοντας 8 γκολ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Πριν από ένα χρόνο είχαμε μιλήσει ξανά με τον Ντέμη Νικολαΐδη, για να έρθω στην ομάδα, αλλά τότε δεν ήταν εφικτό» δήλωσε ο Σαπάνης.

«Δεν πειράζει όμως, κάλιο αργά παρά ποτέ. Η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει πολύ σημαντικά δείγματα γραφής τον τελευταίο χρόνο και δείχνει να ακολουθεί σωστά βήματα.

» Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τους δικαιώσω» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Πλιάτσικα. Ο 17χρονος μέσος που αγωνιζόταν στο Χαϊδάρι, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τέλος η «Ένωση» πιστοποίησε ότι ο Μιλέν Πέτκοφ αποτελεί παρελθόν.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024