Στο 64,37% ανήλθε η συμμετοχή του ΟΤΕ στο μετοχικό κεφάλαιο της Cosmote
Στην αγορά 15.416.523 μετοχών ή ποσοστού 4,64% του μετοχικού κεφαλαίου της Cosmote προέβη ο ΟΤΕ στο χρονικό διάστημα μεταξύ 5 και 25 Απριλίου, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αγορών που είχε ανακοινώσει.
27
Στην αγορά 15.416.523 μετοχών ή ποσοστού 4,64% του μετοχικού κεφαλαίου της Cosmote προέβη ο ΟΤΕ στο χρονικό διάστημα μεταξύ 5 και 25 Απριλίου, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αγορών που είχε ανακοινώσει.
Έτσι, η συμμετοχή του ΟΤΕ στην Cosmote ανέρχεται πλέον σε 64,37%.
«Η ανακοίνωση γίνεται σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ.1 του άρθρου 8 της Απόφασης 5/204/14.11.2000 του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και σε συνέχεια της γνωστοποίησης διενέργειας συναλλαγών που υπέβαλλε η εταιρείας μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών στις 4 Απριλίου 2005» διευκρινίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΟΤΕ τη Μ.Τρίτη.
Ο Οργανισμός είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να εξαγοράσει ποσοστό 5% της Cosmote εντός του Μαΐου και παράλληλα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Π.Βουρλούμης, έχει δηλώσει πως δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης ή απορρόφησης της θυγατρικής.
Σε αντίθεση με το τι εκτιμούν οι αναλυτές ως επόμενη κίνηση, η διοίκηση του ΟΤΕ επιμένει πως πρόθεσή της είναι να διαμορφωθεί το ποσοστό του Οργανισμού στη μεγαλύτερη θυγατρική του σε 64% περίπου.
Σημειώνεται ότι όλες οι προηγούμενες εξαγορές μετοχών (στο πλαίσιο της ανακοίνωσης για το 5%) έγιναν με τιμή ανά μετοχή κοντά στα 14 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Βιολάντα: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης – Η απολογία και οι μαρτυρίες για τη φονική έκρηξη
- Ο Δημήτρης Σταρόβας και η μπάντα του στο Κύτταρο Live
- Κίνα: 5 παιδιά ανάμεσα στους 12 νεκρούς της έκρηξης σε κατάστημα πυροτεχνημάτων
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πώς η καθημερινή άσκηση επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.500 ευρώ