Σάββατο 04 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Αλλαγές στο FTSE-40, ως έχει παραμένει ο FTSE-20 στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Αλλαγές στο FTSE-40, ως έχει παραμένει ο FTSE-20 στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Να παραμείνει ως έχει η σύνθεση του δείκτη FTSE-20, ενώ στο δείκτη FTSE-40 να εισαχθεί η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας και να διαγραφεί η μετοχή της Elbisco αποφάσισε την Πέμπτη η Επιτροπή Δεικτών FTSE/ASE. Οι αλλαγές θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου 2005.

53

Να παραμείνει ως έχει η σύνθεση του δείκτη FTSE-20, ενώ στο δείκτη FTSE-40 να εισαχθεί η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας και να διαγραφεί η μετοχή της Elbisco, λόγω ανεπαρκούς ρευστότητας, αποφάσισε την Πέμπτη η Επιτροπή Δεικτών FTSE/ASE.

Στο δείκτη FTSE- 80 θα συμμετέχουν οι μετοχές των Euromedica, Ασπίς Πρόνοια, Αφοί Χ.Κορδέλλου και Intracom Κατασκευές.

Αντιθέτως, διαγράφονται από τον δείκτη FTSE-80 οι μετοχές των Φοίνιξ Μετρολάιφ (ανεπαρκές ποσοστό ευρείας διασποράς), Πειραιώς Χρηματοδοτικές Μισθώσεις (ανεπαρκές ποσοστό ευρείας διασποράς), Sex Form (αυτόματη διαγραφή) και Πλαστικά Κρήτης (ανεπαρκής ρευστότητα).

Οι μεταβολές αυτές θα τεθούν σε ισχύ την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2005.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Απριλίου 2026
Απόρρητο