Ο Τρύφων Κουταλίδης στο «τιμόνι» της Γενικής Τράπεζας
Ο δικηγόρος Τρύφων Κουταλίδης εξελέγη πρόεδρος της Γενικής Τράπεζας, από το νέο διοικητικό συμβούλιο του πιστωτικού ιδρύματος στο οποίο κύριος μέτοχος είναι πλέον η Societe Generale.
88
Ο δικηγόρος Τρύφων Κουταλίδης εξελέγη πρόεδρος της Γενικής Τράπεζας, από το νέο διοικητικό συμβούλιο του πιστωτικού ιδρύματος στο οποίο κύριος μέτοχος είναι πλέον η Societe Generale.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, η μακρά πείρα του νέου προέδρου στον τραπεζικό τομέα και σε θέματα επενδύσεων, εξαγορών, συγχωνεύσεων και διεθνών εν γένει συναλλαγών «αναμένεται μετά βεβαιότητος να συμβάλει στην επιτυχία της τράπεζας και στην ενίσχυση του έργου της Societe Generale, ως νέου κυρίου μετόχου της, για την εδραίωση και ανάπτυξη της παρουσίας του ομίλου στην Ελλάδα».
O διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Jacques Tournebize, επεσήμανε ότι η Γενική Τράπεζα είναι υπερήφανη που έχει πρόεδρο ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δικηγόρο, ο οποίος θα συμβάλει στην ανάπτυξή της και παράλληλα θα υποστηρίζει την πραγματοποίηση σημαντικών ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κουταλίδης υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την ανάπτυξη της Γενικής τράπεζας, επ΄ωφελεία όλων των μετόχων της, για τον ελληνικό τραπεζικό τομέα εν γένει αλλά και την ίδια τη χώρα η ενεργός παρουσία στην Ελλάδα ενός τόσο σημαντικού διεθνούς τραπεζικού ομίλου όπως ηSociete Generale.
Υπενθυμίζεται πως ο Τρύφων Κουταλίδης ο οποίος θα είναι μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος τουΔΣ της Εμπορικής Τράπεζας και πρόεδρος τουΔΣ της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανασχηματισμός: Στις 11 η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
- Έλενα Χριστοπούλου – Κλέλια Ανδριολάτου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία τους -Τι συνέβη – Η ανακοίνωση
- Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τη δράση της σπείρας που χτυπούσε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Μετρό: Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο «μετροπόντικας» της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- Πολιτικός σεισμός μετά τις νέες δικογραφίες για ΟΠΕΚΕΠΕ – «Πυρά» της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442