Αισιοδοξία Βουλγαράκη για διεξαγωγή του αγώνα Ελλάδας-Αλβανίας σε άριστο κλίμα
Αισιόδοξος για τη διεξαγωγή του επικείμενου ποδοσφαιρικού αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Αλβανίας μέσα σε άριστο κλίμα δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης μετά από συνάντηση με τον Αλβανό πρέσβη, Μπασκίμ Ζενέλι.
Αισιόδοξος για τη διεξαγωγή του επικείμενου ποδοσφαιρικού αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Αλβανίας μέσα σε άριστο κλίμα δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης μετά τη συνάντησή του με τον Αλβανό πρέσβη, Μπασκίμ Ζενέλι.
Ο κ. Βουλγαράκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Ζενέλι για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν εν όψει του αγώνα ποδοσφαίρου της επόμενης Τετάρτης, ιδιαίτερα μετά τα έκτροπα που συνόδευσαν τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στην Αλβανία.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε: «Θέλοντας να διαφυλάξουμε το πολύ καλό πλαίσιο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες, σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε άριστο κλίμα».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.