Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Έκκληση να γίνει δεκτή η αίτηση χάριτος για αποφυλάκιση του Αϊβατζίδη
«Έκκληση» να γίνει δεκτή η αίτηση χάριτος του τοξικομανούς κρατουμένου Δ.Αϊβατζίδη, που είχε πυροβολήσει το 2002 έξω από την οικία του Κ.Σημίτη, απευθύνουν «φίλοι και σύντροφοι του» με επιστολές τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον υπουργό Δικαιοσύνης.
«Ύστατη έκκληση» να γίνει δεκτή η αίτηση χάριτος του τοξικομανούς κρατουμένου Δημήτρη Αϊβατζίδη απευθύνουν «φίλοι και σύντροφοι του» με επιστολές τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, λίγο πριν από τη λήξη της θητείας του, αλλά και στον υπουργό Δικαιοσύνης.
Ο Δημήτρης Αϊβατζίδης βρίσκεται στις φυλακές γιατί στις 8/6/2002, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πυροβόλησε έξω από το σπίτι του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οδό Αναγνωστοπούλου, διαμαρτυρόμενος γιατί ο ΟΚΑΝΑ διέκοψε το πρόγραμμα θεραπείας το οποίο ακολουθούσε.
Ο Αϊβατζίδης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε απεργία πείνας, καταδικάστηκε αρχικά σε κάθειρξη 17 ετών, ποινή η οποία μειώθηκε στο Εφετείο σε 7 χρόνια.
«Είναι μέτρο δικαιοσύνης η συνέχιση της εξοντωτικής φυλάκισης ενός άρρωστου χρήστη;» αναρωτιούνται στην επιστολή τους οι φίλοι και σύντροφοι του Δημήτρη Αϊβατζίδη.
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των τοξικομανών δεν σταματά απλά σε εξαγγελίες και μέτρα ανακούφισης» επισημαίνουν, καλώντας τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και τον υπουργό Δικαιοσύνης να κάνουν δεκτή την αίτησή του για την αποφυλάκισή του.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου