Προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή των θεμάτων του Proficiency
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση διαρροής των θεμάτων στις εξετάσεις γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του Cambridge διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες ιδιόκτητων φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για τα θέματα των εξετάσεων γλωσσομάθειας από το Πανεπιστήμιο του Cambridge που έγιναν γνωστά πριν από την έναρξη της εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος έδωσε εντολή σε πταισματοδίκη να λάβει καταθέσεις για την υπόθεση υπό την εποπτεία του εισαγγελέα πρωτοδικών Ευάγγελου Κασσαλιά, ο οποίος και θα αποφανθεί αν στην υπόθεση προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).