Αποτρόπαια (κατά λάθος) δολοφονία δύο αστυνομικών στην Πόλη του Μεξικού
Τραγικό τέλος βρήκαν δύο αστυνομικοί σε σχολείο της Πόλης του Μεξικού. Οι αξιωματικοί ερευνούσαν την υπόθεση απαγωγής δύο μαθητών, ωστόσο, οι γονείς νόμισαν ότι ήταν οι ίδιοι οι απαγωγείς. Τους επιτέθηκαν, τους ξυλοκόπησαν και τους έκαψαν ζωντανούς.
Τραγικό τέλος βρήκαν δύο αστυνομικοί έξω από σχολείο στην Πόλη του Μεξικού. Οι αξιωματικοί ερευνούσαν την υπόθεση απαγωγής δύο μαθητών, ωστόσο, οι γονείς νόμισαν ότι ήταν οι ίδιοι οι απαγωγείς. Τους επιτέθηκαν, τους ξυλοκόπησαν και τους έκαψαν ζωντανούς.
Όπως μετέδωσε το BBC, συνολικά τρεις αστυνομικοί με πολιτικά ερευνούσαν την υπόθεση απαγωγής δύο μικρών παιδιών. Συνομιλούσαν με μαθητές και έβγαζαν φωτογραφίες.
Μία ομάδα από γονείς νόμιζε ότι επρόκειτο για απαγωγείς και κινήθηκαν εναντίον τους. Αρχισαν να τους ξυλοκοπούν και τελικά όταν έχασαν τις αισθήσεις τους έριξαν βενζίνη και επιχείρησαν να τους κάψουν.
Οι δύο από τους τρεις αστυνομικούς έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται με εγκαύματα και πολλαπλά τραύματα.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του βρετανικού δικτύου, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις πολιτών εναντίον των αξιωματικών της αστυνομίας, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για την αύξηση της εγκληματικότητας και τα κρούσματα διαφθοράς.
Το περασμένο έτος απήχθησαν συνολικά 3.000 άνθρωποι στη χώρα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.