Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Ταπείνωση της δικαιοσύνης χαρακτηρίζει ο Ευ.Βενιζέλος την απόφαση του Αρείου Πάγου

Ταπείνωση της δικαιοσύνης χαρακτηρίζει ο Ευ.Βενιζέλος την απόφαση του Αρείου Πάγου

Για ταπείνωση και προσβολή της Δικαιοσύνης έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην απόφαση του Αρείου Πάγου για το εάν υπήρξε παρέμβαση ή όχι του υπουργού Δικαιοσύνης στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου.

30

Για ταπείνωση και προσβολή της Δικαιοσύνης έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με το εάν υπήρξε παρέμβαση ή όχι του υπουργού Δικαιοσύνης στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου.

Αναλυτικά, ο τέως υπουργός Πολιτισμού σημείωσε: «Η πλειοψηφία της διοικητικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μέσα δικονομικού στρουθοκαμηλισμού για να μην καταδικάσει τον υπουργό Δικαιοσύνης για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

» Η εξέλιξη αυτή είναι προσβλητική για το θεσμό της Δικαιοσύνης και προσωπικά για τους δικαστικούς λειτουργούς.»


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies