Χιλιάδες κιλά ακατάλληλου κρέατος εντοπίστηκαν στην αγορά του Πειραιά
Στις 39.000 φτάνουν τα κιλά κρέατος βοοειδών και πουλερικών που κρίθηκαν ακατάλληλα προς κατανάλωση, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν από υπηρεσίες ελέγχου της νομαρχίας Πειραιά, μετά από 85 τουλάχιστον ελέγχους στη δημοτική αγορά του Πειραιά.
Στις 39.000 φτάνουν τα κιλά κρέατος βοοειδών και πουλερικών που κρίθηκαν ακατάλληλα προς κατανάλωση, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν από υπηρεσίες ελέγχου της νομαρχίας Πειραιά, μετά από 85 τουλάχιστον ελέγχους σε καταστήματα, εστιατόρια, αποθήκες τροφίμων, νοσοκομεία, εργαστήρια και καταστήματα της δημοτικής αγοράς Πειραιά.
Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους που διενεργούνται σε καθημερινή βάση από τα κλιμάκια της υπηρεσίας Κτηνιατρικής, στην κρεαταγορά του Ρέντη, τον περασμένο μήνα συντάχθηκαν δύο μηνυτήριες εκθέσεις για ακατάλληλα οχήματα μεταφοράς κρεάτων.
Ακόμη, μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων στην ιχθυόσκαλα Πειραιά, κατασχέθηκαν 9.700 νωπά αλιεύματα και συντάχθηκαν δύο μηνυτήριες εκθέσεις για ελλιπείς σημάνσεις σε συσκευασμένα ιχθυοκιβώτια και άλλες 11 εκθέσεις για ακατάλληλα οχήματα μεταφοράς αλιευμάτων.
Εξάλλου, με πέντε μεικτά κλιμάκια Ελέγχου Οχημάτων, η υπηρεσία Μεταφορών της νομαρχίας, κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα, πραγματοποίησε ελέγχους σε τουλάχιστον 124 οχήματα και βεβαίωσε δεκάδες παραβάσεις.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.