Εξόρμηση στην περιφέρεια και τη βάση της ΝΔ προγραμματίζει η Ρηγίλλης
Τη διεξαγωγή περιφερειακών συνδιασκέψεων από την ερχόμενη Παρασκευή έως και τη μεθεπόμενη Τετάρτη σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα αποφάσισε η Ρηγίλλης. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται μάλιστα περιοδεία Καραμανλή στην περιφέρεια το προσεχές διάστημα.
Τη διεξαγωγή περιφερειακών συνδιασκέψεων από την ερχόμενη Παρασκευή έως και τη μεθεπόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Πάτρα αποφάσισε το διαγραμματειακό συντονιστικό όργανο της ΝΔ, μετά από σύσκεψη το μεσημέρι της Τρίτης στη Ρηγίλλης.
Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται μάλιστα περιοδεία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην περιφέρεια το επόμενο διάστημα.
Ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε: «Θα είμαστε σε συνεχή επαφή με την ελληνική περιφέρεια κατ εντολήν και του προέδρου, για να συζητήσουμε πως θα λειτουργήσουν οι κανονισμοί μας, ώστε να τηρήσουμε το άνοιγμά μας στην ελληνική κοινωνία, καθώς και το πως θα ενισχύσουμε τους δεσμούς της ενεργούς κομματικής βάσης με την κοινωνική βάση που μας ψήφισε και μας εμπιστεύεται».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλος του διαγραμματειακού οργάνου ρώτησε τον κ. Μεϊμαράκη αν η εντατικοποίηση των κομματικών δράσεων υποδηλώνει και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και ο γραμματέας της ΚΕ απάντησε πως «το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο», αλλά συμπλήρωσε ότι η ΝΔ «πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για εκλογές είτε αυτές γίνουν αύριο το πρωί είτε σε τέσσερα χρόνια».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.