Την κομματική επέλαση αντιπαρατάσσει το ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις Καραμανλή περί διαπλοκής
Η αξιοκρατία βάλλεται καθημερινά από την επέλαση του κομματισμού, δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατόπιν των δηλώσεων Καραμανλή για τη διαπλοκή. Ο Ν.Αθανασάκης κάνει λόγο για ανύπαρκτο κυβερνητικό έργο και παραγραφή των προεκλογικών εξαγγελιών της ΝΔ.
51
Η αξιοκρατία βάλλεται καθημερινά από την επέλαση του κομματισμού και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη διαφάνεια μετατίθενται από μήνα σε μήνα δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης κατόπιν των δηλώσεων Καραμανλή για τη διαπλοκή στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ.
Σε ανακοίνωσή του ο Ν.Αθανασάκης υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχουν τον χειρότερο απολογισμό οκταμήνου από κάθε άλλη κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής περιόδου.
«Και σήμερα ο πρωθυπουργός περιορίζεται στην επανάληψη εξαγγελιών που συνεχώς μετατίθενται σε βάθος χρόνου. Συνεχίζει να επιρρίπτει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του και την κυβέρνησή του, στην οποία, ως γνωστόν, πάντα της φταίει κάποιος άλλος».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός «συνεχίζει να κάνει επίδειξη ωραίων λόγων για να καλύψει την οδυνηρή πραγματικότητα ενός ανύπαρκτου κυβερνητικού έργου και την παραγραφή των προεκλογικών εξαγγελιών του με πρόσχημα την περιβόητη δήθεν απογραφή».
Και αναφορικά με τις δηλώσεις του Κ.Καραμανλής για τη διαπλοκή ο Ν.Αθανασάκης τονίζει: «Η αξιοκρατία βάλλεται καθημερινά από την επέλαση του κομματισμού σε όλους τους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ για τη διαφάνεια περιμένουμε τις προτάσεις και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, οι οποίες, διαρκώς μετατίθενται από μήνα σε μήνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόντρα Χατζηβασιλείου με Νταβούτογλου για το Κυπριακό: «Έχουμε εισβολή από το 1974»
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442