Το Μεσανατολικό στο επίκεντρο των επαφών της αμερικανικής εβραϊκής επιτροπής στην Αθήνα
Οι εξελίξεις στο Μεσανατολικό και η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών της αμερικανικής εβραϊκής επιτροπής με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών την Παρασκευή. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε και με τον Γ.Παπανδρέου.
30
Οι εξελίξεις στο Μεσανατολικό και η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών της αμερικανικής εβραϊκής επιτροπής με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών την Παρασκευή. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.
Στη συνάντηση με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας συμμετείχαν και οι υφυπουργοί Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Παναγιώτης Σκανδαλάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442