Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εγγύηση για καλύτερες μέρες η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, λέει ο Βαρθολομαίος
«Εγγύηση για τις καλύτερες μέρες που έρχονται» χαρακτήρισε την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαθολομαίος. Ευχήθηκε ακόμη να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό το πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου και να επανενωθεί η Μεγαλόνησος.
«Εγγύηση για τις καλύτερες μέρες που έρχονται» χαρακτήρισε την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαθολομαίος. Ευχήθηκε ακόμη να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό το πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου και να επανενωθεί η Μεγαλόνησος.
Ο κ. Βαρθολομαίος έκανε τις δηλώσεις αυτές υποδεχόμενος, την Τρίτη, στο Φανάρι, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σώματος των Προσκόπων Κύπρου. «Τα ελληνοτουρκικά που βελτιώνονται και η γενικότερη πορεία του κόσμου μάς δίνει το δικαίωμα να έχουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι θα έλθουν αυτές οι καλύτερες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά.
«Το Οικουμενικό Πατριαρχείο ήταν ανέκαθεν εδώ, συμπληρώνει 17 αιώνες ζωής, πάντοτε σε αυτή την πόλη, και θα ήταν αδιανόητο, στον 21ο αιώνα, που όλα σηματοδοτούν ένα καλύτερο αύριο, να σηκωθεί το Πατριαρχείο με δική του πρωτοβουλία και να ξεριζωθεί από αυτόν τον τόπο, όπου έχει τόση μεγάλη και ένδοξη ιστορία, και να αναζητήσει καλύτερο μέλλον κάπου αλλού. Αυτό το καλύτερο μέλλον θα έλθει εδώ» διεμήνυσε ο Πατριάρχης.
Παράλληλα, ο κ. Βαρθολομαίος ευχήθηκε «ως τάχιστα να επιλυθεί το πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου, να επανενωθεί το νησί το ταχύτερον δυνατόν, να μπει και η Τουρκία στην ΕΕ και όλη αυτή η περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, που υπήρξε τις τελευταίες δεκαετίες θέατρο αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων, να γίνει ένας τόπος ειρήνης, αγάπης, φιλίας και συνεργασίας».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου