Οικονομική ενίσχυση 4,3 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση άλλων 1.019 ταξί
Εγκρίθηκε από το υπουργείο Μεταφορών η καταβολή 4,3 εκατ. ευρώ ως οικονομική ενίσχυση για την αντικατάσταση άλλων 1.019 ταξί. Σε δηλώσεις του, ο υφυπουργός Τάσος Νεράντζης τόνισε ότι μέχρι σήμερα 7.500 ιδιοκτήτες ταξί έχουν ενισχυθεί οικονομικά.
Εγκρίθηκε από το υπουργείο Μεταφορών η καταβολή ποσού 4,3 εκατ. ευρώ ως οικονομική ενίσχυση για την αντικατάσταση άλλων 1.019 ταξί. Σε δηλώσεις του, ο υφυπουργός Τάσος Νεράντζης τόνισε ότι μέχρι σήμερα 7.500 ιδιοκτήτες ταξί έχουν ενισχυθεί οικονομικά για την αντικατάσταση των οχημάτων τους.
Ο υφυπουργός σημείωσε ακόμα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταβληθεί στις εταιρείες των ταξί που προμηθεύθηκαν στο σύστημα αυτόματης διαχείρισης στόλου εξυπηρέτησης επιβατών, η προβλεπόμενη από το νόμο χρηματοδότηση.
«Οι προσπάθειες του υπουργείου μας για ανανέωση και εκσυγχρονισμό του κλάδου αυτού θα συνεχιστούν με την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών που έχουν παρατηρηθεί μέχρι σήμερα βελτιώνοντας, όπου χρειάζεται, το θεσμικό πλαίσιο που τα διέπει» κατέληξε ο κ. Νεράντζης.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων