Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Σύντομα εξηγήσεις διά στόματος Κώστα Κεντέρη

Σύντομα εξηγήσεις διά στόματος Κώστα Κεντέρη

Την αντίδραση Κεντέρη σε όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες προαναγγέλλει η εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η οποία επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Έλληνα πρωταθλητή. Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, «ο Κώστας θα πει τα πάντα».

38

Τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει, αλλά και πώς θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις, σκέφτεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Κεντέρης, σύμφωνα με την εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η οποία επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Έλληνα πρωταθλητή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κ.Κεντέρης καθημερινά παρακολουθεί τα πάντα, είναι πλήρως ενήμερος για δηλώσεις που έχουν γίνει εναντίον του και ετοιμάζεται να μιλήσει δημοσίως. Θα ζητήσει από πολιτικούς της σημερινής κυβέρνησης να δηλώσουν εάν εγνώριζαν πως είχε χρηματοδοτηθεί από το υφυπουργείο Αθλητισμού και θα αποκαλύψει ότι ορισμένοι από αυτούς τον είχαν προτρέψει να καταγγείλει δημοσίως την τότε κυβέρνηση ότι δημιουργεί προσκόμματα στη χρηματοδότησή του. Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν τα όσα θα πει και για όσους είχαν έλθει σε επαφή μαζί του μετά τις εκλογές του Μαρτίου.

Οι παρεμβάσεις του θα αρχίσουν από τα μέσα της εβδομάδας. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη όμως ο τρόπος. Μια σκέψη είναι να δώσει συνέντευξη Τύπου. Αλλη, προβλέπει να επισκεφθεί την πατρίδα του τη Μυτιλήνη και να παρέμβει από εκεί με δηλώσεις. Μια τρίτη εκδοχή είναι να ολοκληρώσει τις παραστάσεις του στα επίσημα όργανα της πολιτείας (π.χ. εισαγγελία) και στη συνέχεια να δώσει στη δημοσιότητα τις θέσεις του.

Βέβαιο είναι πως θα τονίσει ότι διέκοψε τη συνεργασία του με τον Τζέκο, γιατί το βράδυ της 12ης Αυγούστου ο προπονητής «δεν τον ενημέρωσε». Επίσης οι φίλοι του θεωρούν ότι «μπορεί να αποδείξει ότι και στην υπόθεση του Τελ Αβίβ δεν είχε ενημερωθεί ποτέ επισήμως». Με αυτά τα δεδομένα ελπίζει ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να μην τιμωρηθεί από την IAAF.

Ο Κεντέρης είναι αποφασισμένος να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, ιδίως για το περιβόητο τροχαίο. Πρόκειται για θέμα που κανείς από το περιβάλλον του δεν θίγει. Περιορίζονται μόνο στη σιβυλλική δήλωση ότι ο «Κώστας θα πει τα πάντα. Θα πει την αλήθεια. Ακόμη και όπου δεν τον συμφέρει. Αλλά ένα είναι βέβαιο: δεν θα κρύψει τίποτα και δεν θα διστάσει να ζητήσει συγνώμη για όπου έκανε λάθος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies