Ακριβαίνουν από την Τετάρτη τα διόδια της Αττικής Οδού
Από τα 2 στα 2,5 ευρώ ανεβαίνει από την προσεχή Τετάρτη, 1η Σεπτεμβρίου, το βασικό αντίτιμο διοδίου για τη χρήση της Αττικής Οδού από τα ΙΧ αυτοκίνητα. Τον περασμένο Ιούνιο είχε συμφωνηθεί να μην υπάρξουν αυξήσεις μέχρι τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Από τα 2 στα 2,5 ευρώ ανεβαίνει από την προσεχή Τετάρτη, 1η Σεπτεμβρίου, το βασικό αντίτιμο διοδίου για τη χρήση της Αττικής Οδού από τα επιβατικά αυτοκίνητα.
Οι νέες τιμές στα διόδια της Αττικής Οδού διαμορφώνονται ως εξής:
1,20 ευρώ για τις μοτοσικλέτες 2,50 ευρώ για τα ΙΧ, τα ελαφρά εμπορικά οχήματα και τα αυτοκίνητα με μικρά τροχόσπιτα 6,20 ευρώ για τα μικρά και μεσαία φορτηγά 10,0 ευρώ για τα μεγάλα φορτηγά.
Τον περασμένο Ιούνιο είχε συμφωνηθεί να μην υπάρξουν αυξήσεις μέχρι την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε ισχύ παραμένουν τα εκπτωτικά πακέτα για τους συχνούς χρήστες του αυτοκινητοδρόμου.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.