Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Αξιζε η επένδυση που έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε ο Γ.Παπανδρέου

Αξιζε η επένδυση που έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε ο Γ.Παπανδρέου

Κερδισμένη θα είναι η Ελλάδα από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όπως τόνισε την Πέμπτη, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Βασικό Κέντρο Τύπου (MPC) στο Μαρούσι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

28

Κερδισμένη θα είναι η Ελλάδα από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όπως τόνισε την Πέμπτη, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Βασικό Κέντρο Τύπου (MPC) στο Μαρούσι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

«Κατ αρχήν αποδείξαμε πως μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλα γεγονότα. Σίγουρα το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα θέμα, ωστόσο για την Αθήνα και την Ελλάδα νομίζω πως άξιζε τον κόπο. Μπορούμε να καλύψουμε το κενό που θα δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι τόσο μεγάλο. Σίγουρα τα χρήματα είναι παραπάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό αλλά μην ξεχνάτε πως ένα σημαντικό μέρος δόθηκε στην ασφάλεια. Εν κατακλείδι νομίζω πως άξιζε η επένδυση που έγινε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ερώτηση Καναδού δημοσιογράφου.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος για την θετικότατη εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας στο εξωτερικό συμπληρώνοντας πως ελπίζει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

«Οι δικές μου εντυπώσεις χρωματίζονται από τις εντυπώσεις των ξένων δημοσιογράφων οι οποίοι δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τα έργα υποδομής, τις εγκαταστάσεις, την εξυπηρέτηση, την φιλοξενία και την οργάνωση σε αυτό το κέντρο. Παίζει καθοριστικό ρόλο για την εικόνα της χώρας μας διεθνώς η σωστή λειτουργία και φιλοξενία των δημοσιογράφων από τις ξένες χώρες. Η εικόνα αυτή θα μείνει και μετά στις συνειδήσεις όλων για την Ελλάδα. Παράλληλα, έχει αναδειχθεί ένα νέο πνεύμα, αυτό του εθελοντισμού το οποίο μακάρι να μπολιάσει την ελληνική κοινωνία και μετά» τόνισε.

Ο κ. Παπανδρέου δέχθηκε και ερώτηση για το ντόπινγκ, ωστόσο απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως λέγοντας πως ο φάκελος αυτός θα πρέπει ν ανοίξει μετά το πέρας των Αγώνων. «Πρώτα απ όλα οι Αγώνες τελειώνουν σε λίγες ημέρες. Οι Έλληνες θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες των αθλητών μας οι οποίες δείχνουν πως έχει μέλλον ο αθλητισμός μας. Όσον αφορά στο θέμα του ντόπινγκ, είναι ένας φάκελος που θα πρέπει να ανοίξει μετά τους Αγώνες» ήταν τα λόγια του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies