Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Ο Γ.Παπανδρέου επικεφαλής της προετοιμασίας για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ο Γ.Παπανδρέου επικεφαλής της προετοιμασίας για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Συνεχείς επαφές με τους συντονιστές των ομάδων, που συγκροτήθηκαν για να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο, είχε την Τρίτη ο Γ.Παπανδρέου. Εκτίμησε ότι η προετοιμασία για το συνέδριο πρέπει να γίνει συστηματικά και θα ηγηθεί ο ίδιος αυτής της πορείας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

31

Συνεχείς επαφές με τους συντονιστές των ομάδων, που συγκροτήθηκαν για να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο, είχε την Τρίτη ο Γ.Παπανδρέου. Εκτίμησε ότι η προετοιμασία για το συνέδριο πρέπει να γίνει συστηματικά και θα ηγηθεί ο ίδιος αυτής της πορείας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε με τα στελέχη του Κινήματος επί ένα εξάωρο, ενώ έχει προγραμματίσει και για αύριο ανάλογη συνεργασία με τους συντονιστές των άλλων τριών ομάδων.

Σήμερα, Τρίτη, ο κ. Παπανδρέου είχε συνεργασία με τους συντονιστές των ομάδων, για την Πιστοποίηση των Διαδικασιών (Γιώργος Ανωμερίτης, Ανδρέας Λοβέρδος και Μαρία Αρσένη), Διαλόγου (Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Δημαράς) και Συντονισμού Διεθνών Συμμετοχών στον προσυνεδριακό διάλογο (Ακης Τσοχατζόπουλος, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννος Παπαντωνίου, Αννα Διαμαντοπούλου).

Όπως αναφέρουν συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η δουλειά θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, ενώ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο μιας συνεδρίασης του Συντονιστικού Συμβουλίου μέσα στον Ιούλιο. Αντίθετα, θεωρούν πολύ σημαντικό το ενδεχόμενο να γίνει αυτή η συνεδρίαση.

Ο κ.Παπανδρέου αποφασίσει να ηγηθεί ο ίδιος προσωπικά της όλης πορείας προς το συνέδριο και να εγγυηθεί το αδιάβλητο, το κύρος και την αξιοπιστία της, ώστε να έχει αποτέλεσμα η πρόσκλησή του για συμμετοχή στην όλη διαδικασία, και πολιτών που δεν είναι ενταγμένοι οργανωτικά στο Κίνημα.

Αύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει σειρά συναντήσεων με τους συντονιστές των άλλων τριών ομάδων, των Πολιτικών Θέσεων (Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Φλωρίδης, Αχιλλέας Μητσός), της Πολιτικής Διακήρυξης (Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Καρτάλης, Χάρης Παμπούκης) και για το Ανοιχτό Κόμμα (Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Κώστας Μποτόπουλος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
Cookies