Αιχμηρός ο Ευ.Βενιζέλος στην εκτίμησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα
Το εκλογικό αποτέλεσμα, όπως διαμορφώθηκε, δεν είναι ούτε ευχάριστο ούτε ικανοποιητικό για το ΠΑΣΟΚ, σχολίασε ο Ευ.Βενιζέλος. Προσέθεσε ότι το ποσοστό δεν είναι απαγορευτικό για την πορεία ανασυγκρότησης, της οποίας ηγείται ο Γ.Παπανδρέου.
38
Το εκλογικό αποτέλεσμα, όπως διαμορφώθηκε, δεν είναι ούτε ευχάριστο ούτε ικανοποιητικό για το ΠΑΣΟΚ, σχολίασε την επομένη των ευρωεκλογών ο επικεφαλής εκλογικού αγώνα του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο ίδιος προσέθεσε: «Δεν είναι όμως απαγορευτικό για την πορεία ανασυγκρότησης του Κινήματος που πρέπει να είναι ανασυγκρότηση πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η υπόθεση όμως αυτή δεν είναι υπόθεση προσωπική ή μοναχική. Είναι μια υπόθεση συλλογική, μαζική».
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα υψηλών προσδοκιών και δεν μπορεί να ικανοποιείται με μεσαίες ή χαμηλές προσδοκίες. Κόμμα υψηλών προσδοκιών, συνέχισε, σημαίνει κόμμα πλειοψηφικό, κόμμα εξουσίας, κόμμα που ετοιμάζεται τώρα για να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Συνεχίζοντας τόνισε ότι ο κ. Καραμανλής θα κάνει λάθος αν θεωρήσει ότι έλαβε εν λευκώ εντολή. «Δεν έλαβε τέτοια εντολή ούτε τον Μάρτιο, οπότε και υπέγραψε συγκεκριμένες του εκλογικές δεσμεύσεις, ούτε χθες» σημείωσε.
Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεδριάσει το απόγευμα της Δευτέρας με τους εκλεγμένους και υποψήφιους ευρωβουλευτές στη Χαριλάου Τρικούπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Τι λέει ο σύντροφος της 19χρονης για την επικοινωνία τους το μοιραίο βράδυ
- Μισέλ Φάιφερ και Ντέιβιντ Ε. Κέλι – «Ήμουν υπερπροστατευτική μητέρα με τα δύο παιδιά μου»
- Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, δέκα χρόνια μετά το ιστορικό πρωτάθλημα στην Premier League! (vid, pic)
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Τι ζήτησε η Κοβέσι
- Δημήτρης Μαρωνίτης: Το πέλαγος της κακογραφίας μας
- Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης
- ΗΠΑ: Αρκούδα εγκλωβισμένη επί ώρες σε δέντρο αναστάτωσε γειτονιά στο Άλμπανι – Πώς την κατέβασαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442