Η καθημερινότητα στο επίκεντρο της ομιλίας Καραμανλή το απόγευμα στο Ζάππειο
Στις 19:30 την Παρασκευή πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή αναμένεται να βρεθούν τα θέματα καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του κόμματος.
Στις 19:30 την Παρασκευή στο Ζάππειο πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή αναμένεται να βρεθούν τα θέματα καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του κόμματος.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Έθνος, ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει με έμφαση ότι όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ θα υλοποιηθούν στο ακέραιο, και θα αναφερθεί στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τον πολίτη.
Παράλληλα, ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να παροτρύνει τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ζητήσει να στηρίξουν με την ψήφο τους την πορεία της κυβέρνησης, η οποία -όπως θα πει- έχει δώσει θετικό δείγμα γραφής το πρώτο τρίμηνο της θητείας της.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΝΔ θα υπογραμμίσει τη σημασία των ευρωεκλογών και θα επισημάνει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό που πάγια έχει το κόμμα του. Ακόμη, θα τονίσει την ανάγκη η παρουσία της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο να είναι ισχυρή.
Στην ομιλία του πρωθυπουργού θα βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ. Με την αποψινή εκδήλωση στο Ζάππειο ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ