Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
weather-icon 28o
«Λουκέτο» στη βιομηχανική ζώνη της Λωρίδας της Γάζας σχεδιάζει να βάλει το Ισραήλ

«Λουκέτο» στη βιομηχανική ζώνη της Λωρίδας της Γάζας σχεδιάζει να βάλει το Ισραήλ

Το κλείσιμο της βιομηχανικής ζώνης στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας σχεδιάζει να βάλει η ισραηλινή κυβέρνηση, σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Σημειώνεται ότι στη ζώνη εργάζονται περίπου 4.000 Παλαιστίνιοι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

30

Το κλείσιμο της βιομηχανικής ζώνης στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας σχεδιάζει να βάλει η ισραηλινή κυβέρνηση, σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Εχούντ Ολμέρ. Σημειώνεται ότι στη ζώνη εργάζονται περίπου 4.000 Παλαιστίνιοι.

Ο Όλμερτ φέρεται να δήλωσε πως η απόφαση να κλείσει η ζώνη Ερέζ και να μεταφερθούν τα εργοστάσια και οι επιχειρήσεις που λειτουργούν εκεί ακολούθησε την κατ΄αρχήν έγκριση από την κυβέρνηση του σχεδίου Σαρόν για την αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων από τη Γάζα.

Σημειώνεται ότι τα εργοστάσια που βρίσκονται εκεί αποτελούν ένα σπάνιο παράδειγμα συνεργασίας Ισραηλινών-Παλαιστίνιων, ωστόσο, η κυβέρνηση επικαλείται θέματα ασφαλείας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
Cookies