Κοινό μέτωπο Δήμου Αθηναίων και ΓΣΕΕ για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων
Τις δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με τη ΓΣΕΕ τόσο κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και την επόμενη περίοδο για ζητήματα ζωής στην πόλη της Αθήνας, συζήτησαν η δήμαρχος Ντόρα Μπακογιάννη με το προεδρείο της Συνομοσπονδίας.
Για ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων έκανε λόγο η δήμαρχος της Αθήνας Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της, την Τετάρτη, με το προεδρείο της ΓΣΕΕ γύρω από τα θέματα οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και τα ευρύτερα προβλήματα ποιότητας της ζωής στην πόλη της Αθήνας.
Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας των δυο πλευρών κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και η προοπτική κοινής δράσης στην επόμενη περίοδο για ζητήματα ζωής στην πόλη της Αθήνας.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος δήλωσε ότι διερευνήθηκαν οι δυνατότητες κοινής παρέμβασης στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων τους οποίους χαρακτήρισε μεγάλο στοίχημα και κάλεσε για τη συνεργασία και κινητοποίηση όλων για την επιτυχία τους.
Ταυτόχρονα, σημείωσε συζητήθηκε η προοπτική μιας γενικότερης συνεργασίας με το δήμο για τα θέματα λειτουργίας της πόλης της Αθήνας ώστε αυτή μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες να αναδειχθεί σε πόλο τουρισμού.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.