Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Χατζηαντωνίου

Ο Παναθηναϊκός δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Χατζηαντωνίου

Τέλος στη σχέση Παναθηναϊκού - Χατζηαντωνίου έδωσε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» την Τρίτη. Παρά τις προσδοκίες του διεθνούς κεντρικού, η διοίκηση του ΤΑΠ κοινοποίησε την απόφασή της να μην ανακοινώσει τη συνεργασία της μαζί του.

66

Τέλος στη σχέση Παναθηναϊκού – Χατζηαντωνίου έδωσε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» την Τρίτη. Παρά τις προσδοκίες του διεθνούς κεντρικού, η διοίκηση του ΤΑΠ κοινοποίησε την απόφασή της να μην ανακοινώσει τη συνεργασία της μαζί του.

Ο 30χρονος διεθνής είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα από τη Φινλανδία, όπου είχε μεταβεί με την εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2005, ότι «… έρχομαι στην Αθήνα τη Δευτέρα και υπογράφω».

Η εξέλιξη των γεγονότων αποκαλύπτει ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν υπολόγιζαν στον Χατζηαντωνίου.

Ειδικά ο πρόεδρος, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, αιφνιδιάστηκε από την αποδοχή της πρότασης εκ μέρους του παίκτη, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε ό,τι του πρότεινε ο Παναθηναϊκός (μονοετές συμβόλαιο αντί του τριετούς που ζητούσε, καθώς και λιγότερα χρήματα από όσα απαιτούσε).

Στη λιτή ανακοίνωση του ΤΑΠ Παναθηναϊκός αναφέρεται:

«Προσμετρώντας όλες τις παραμέτρους, η διοίκηση του ΤΑΠ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην ανανεώσει για την επόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον αθλητή Ακη Χατζηαντωνίου.

» Ο πρόεδρος της ομάδας, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, επικοινώνησε με τον παίκτη, τόσο για να του ανακοινώσει προσωπικά την απόφασή του, όσο και για να τον ευχαριστήσει για τη μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024