Απειλή για δολοφονική επίθεση ακυρώνει την επίσκεψη του Γιοχάνες Ράου στο Τζιμπουτί
Την προγραμματισμένη μετάβασή του στο Τζιμπουτί από την Τανζανία -όπου και βρίσκεται- ακύρωσε ο Γερμανός πρόεδρος στη σκιά πληροφοριών περί συνωμοσίας ισλαμιστικής οργάνωσης για τη δολοφονία του. Ο Γιοχάνες Ράου θα επιστρέψει απευθείας στο Βερολίνο.
Την προγραμματισμένη μετάβασή του στο Τζιμπουτί από την Τανζανία -όπου και βρίσκεται- ακύρωσε ο Γερμανός πρόεδρος στη σκιά πληροφοριών περί συνωμοσίας ισλαμιστικής οργάνωσης για τη δολοφονία του. Ο Γιοχάνες Ράου επιστρέφει θα επιστρέψει απευθείας στο Βερολίνο.
Όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), η γερμανική προεδρία ανακοίνωσε τη ματαίωση της επίσκεψης στο Τζιπουτί -όπου σταθμεύουν Γερμανοί στρατιώτες στο πλαίσιο της επιχείρησης Διαρκής Ελευθερία- καθώς υπάρχει «μία συγκεκριμένη απειλή επίθεσης εις βάρος του».
Ο Γιοχάνες Ράου κατ επέκταση δεν θα επισκεφθεί τη μονάδα των Γερμανών στρατιωτών και επιστρέφει απευθείας από την Τανζανία στο Βερολίνο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.